fredag 22 oktober 2010

På väg upp

Vinterkylan är är och långkalsonherna sitter på för att stanna till april. Längtan efter att stå i en skidlift och invänta några decimeter lätt puder börjar kännas. Nu hade jag inga skidliftlåtar på lager (finns det några?) men två låtar om hissar och rulltrappor är så när jag kan komma. Freeways "Escalators" producerad av Jake One är ett riktigt guldkorn jag hörde första gången för några dagar sedan.För att hålla oss till temat drar vi en riktig klassiker som gick varm under min karriär som tillverkare av flygplansmat på Arlanda på 90-talet (och även senare). Låten är OutKast "Elevators" från den fantastiska skivan ATLiens.En annan bit från mästerverket är titelspåret ATLiens som innehåller den legendariska citatet "I'm cooler than a polar bears toe nail" som passar väl till min cykeltur till jobbet i morse med is på sadel och fastfrusna växlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar