onsdag 22 september 2010

Roffe Ruff med Organismen - Skyll på Mig

Egentligen borde jag ha börjat mitt bloggande med Roffe Ruff då jag det senaste halvåret bivit fullkomligt insnöad på den hemlige legendaren från Mariaplan. Jag har i det närmaste drabbats av en pubertal idoldyrkan (mina 35 år till trots), lyssnat på allt jag kan hitta med rufflaren, gått med i Facebook-grupp, köpt en t-shirt osv. Man skulle möjligen kunna tro att mitt eget andranman skulle kunna vara orsaken till denna idoldyrkan men det har helt och hållet att göra med Roffes färdigheter, både när det gäller sång, rap och toast. Vi får kanske ta en längre genomgång av majornapojkens discografi vid ett senare tillfälle.

Idag vill jag istället slå ett hårt slag för Roffes och Organismens "Skyll på mig" på Heavenly riddim av The Soul Beats The Riddim (http://www.tsbtr.com/). Drar igång med lite The Killer-känsla sen kör vi. Tuut tuut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar