torsdag 30 september 2010

MAAYNAARD!

Vet inte varför Tool dök upp i min skalle idag, möjligen för att jag tecknade mig på ett dyrt gymkort igår för att starta det "nya livet" alternativt att jag var hos en sjukgymnast och fick se min snea, bleka, och feta kropp i ofördelaktigt lysrörsljus.

Nog om det, nu över till Tool som det varit tyst om (i alla fall under namnet Tool) sedan skivan 10,000 Days från 2006. Vet inte om något nytt är på gång men det spelar ingen roll då man kan lyssna på deras gamla låtar i oändlighet ändå och alltid hitta nya saker att imponeras av. Kör på med 3 låtar från deras 2:a, 3:e och 4:e studioalbum. Uppåt värre men riktigt bra låtar och videor.

Vi börjar med "Stinkfist" från albumet Ænima som lustigt nog inte fick heta det utan kallades "Track #1" på censurkanalen No.1 MTV när det begav sig.Nästa låt blir "Schism" fårn skivan Lateralus.


Avslutar med en av mina absoluta favoriter "Vicarious" från 10,000 Days-plattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar